8 Eylül 2013 Pazar

Saç Uçlarınız Kırıksa Bu Yazıyı Okumadan Geçmeyin :)

Saç uçlarınızda kırıklar varsa ve bunlardan hoşnut değilseniz, bu kırıkları kendiniz kesmeye ne dersiniz? Hem de çok basit bir yöntemle..



Dilerseniz şimdi nasıl yapacağınızı tarif edeyim. Öncelikle saçlarınızı ortadan ikiye düzgün bir şekilde ayırıyorsunuz ve omuzlarınızın önüne bırakıyorsunuz. İkiye ayırdığınız her tutamı tekrar ikiye ayırıyorsunuz.


Tuttuğunuz tutamların her birini çevirerek kıvırmaya başlıyorsunuz. (Her tutamı aynı anda kıvırmayın, kırıklarını temizledikçe diğer tutamlara geçin). Kıvırdığınız saçlarınızda aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi bazı saçlar dışarı çıkacak. İşte bunlar sizin kırık saçlarınız. Tabi bazınızda çıkan saçların hepsi kırık olmayabilir. Bunu da belirteyim.


Çıkan saçlardan kırık ve cansız olduğunu gördüğünüz saçlarınızı
makas yardımıyla uçlarından yavaş yavaş kesebilirsiniz. Anlattığım yöntemi kuaföre gitmeye vakti olmayanlar, kırıkların biraz daha uzamasını bekleyenler vs. kolaylıkla uygulayabilir. Bence bu yöntem kesinlikle günü kurtaran yöntemlerden biri :)



Sevgilerimlee xoxo..



6 yorum:

  1. yapabilirmiyim acaba :) bu arada blogumda bi çekiliş var bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok kolay bir yöntem gerçekten, kolaylıkla deneyebilirsin ve yaparsın :) Çekilişe elbette katılacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben yapıorum bunu arada :) Ama makasım kuafor makası degil bu yüzde iyi bir şey yaptıgmdan emin değilim ya :/ Bana da beklerim tattım blogunu cok begenıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Kuaför makasın yoksa normal makas da olur canım :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni takipçinim, Kozmetik Tutkunu'nun etkinliği sayesinde gördüm blogunu. Çok güzel bilgiler vermişsin. Bir gün üşenmezsem özellikle şu farı ojeye çevirme olayını denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Mutlaka dene, çok memnun kalacaksın :)) sevgilerimle..

    YanıtlaSil