7 Eylül 2013 Cumartesi

Feelunique Alışverişi #1

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımda sizlere feelunique sitesinden yaptığım alışverişten bahsetmek istiyorum. Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım açıkçası. Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam. Sitenin en sevdiğim yanı şüphesiz kargo ücreti olmaması :)

Ne aldıklarıma gelicek olursak; siteden 2 tane realtechniques fırça aldım. İlk alışverişim olmasından dolayı siteyi deneme amaçlı çok fazla şey sipariş etmedim. İlk defa alışveriş yaptığım sitelerde genelde bunu yaparım. Verdiğim siparişte 1 adat Real Techniques Foundation Brush ve 1 adet Real Techniques Setting Brush aldım.




Eğer alışverişimle ilgili herhangi bir problem çıkmazsa bu siteyi rahatlıkla kullanabilirim. Ayrıca diğer sitelere göre realtechniques fırçaların fiyatları daha uygun bence. Şunu da belirteyim ki internette bu site için indirim kodları var. Alışverişlerinizi bu kodlarla yaparsanız biraz da olsun indiriminiz olur. Ben %10 indirim kodu buldum ve onu kullandım. Siparişim elime ulaştığında tekrar yazı yazıp görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Bakalım kaç günde elime ulaşacak :))

Son olarak ise fırça fiyatları şu şekilde;

Real Techniques Foundation Brush : €10.11

Real Techniques Setting Brush : €7.86

Sizler de alışveriş yapmayı düşünürseniz buyrunuz efendimm :)) www.feelunique.com

http://realtechniques.com/

Realtechniques'in kendi sitesinde fırçaların hangi ürünlerle ve nasıl kullanıldığı ile ilgili videolar var. Videoları izlemek için burayı tıklayın . Yeni başlayanlar bu videolardan yardım alabilirler.

Sevgilerimle xoxo..



2 yorum:

  1. peki türkiyede belli bir kargoyla mı ulaşıyor elimize yoksa ptt ile mi gönderiliyor acaba?

    YanıtlaSil