8 Eylül 2013 Pazar

Çamaşır Makinasının İçi Kokuyorsa Ne Yapmak Lazım?

Herkese Marhabalarrr :)

Başlıktan da anlayacağınız üzere çamaşır makinamızın içlerinde bazen kötü kokular olabiliyor. Bu kötü kokulardan kurtulmak ne yapmak gerekir derseniz eğer, sizlere bir yöntemden bahsetmek istiyorum.


Çamaşır makinanızın içi boş iken yarım su bardağı sirke ve yarım su bardağı suyu deterjan koyduğunuz göze koyun. Çamaşır makinanızı kısa programda bir tur yıkayın. Yıkama işlemi bitince kapağı açtığınızda kapağın altındaki plastik kısmı bir bez yardımıyla silin. Makinanızın kapağını da bir süre açık bırakın ki içinde ki hava dışarı çıksın. Hepsi bu kadar :)

Sevgilerimleee xoxo..




4 yorum:

  1. Camasir makinesinin icini koklamadim ama camasir makinemizin de pis kokup kokunun yayildigina da rastlamadim :)) Yumurta, yemek, ozellikle balik kokularini yok etmek icin sirkeli su kaynatiyoruz ise yariyor. Mesela eldeki sarimsak kokusu icin de sirke birebir. Ara sira iki uc damla sirke icmek bagirsak ve midedeki parazitleri öldurmede de faydali.

    YanıtlaSil
  2. Doğru söylüyorsun, sirkenin çok faydasi var. Balık pişirirken ocağın diğer gözünde de bir miktar yumuşatıcı kaynatırsan balık kokusu hiç olmuyor, aksine mutfak daha güzel kokuyor

    YanıtlaSil
  3. Evde balik pisirmeyi yasakladim ev ahalisine ama koku durumlarinda bu dedigini kesinlikle uygulayacagim tesekkurler :)

    YanıtlaSil