29 Ağustos 2013 Perşembe

Acemi Kimyager'in Uydum Uyduşturdum Etkinliği

Arkadaşlar herkese merhaba :)

Acemi Kimyager bizler için ve birbirimizin blogunu tanıyıp arkadaş olmamız için çok güzel bir etkinlik düzenlemiş. Haydi hep beraber bu etkinliğe katılıp bloggerlar olarak çevremizi genişletelimm :))

Etkinliğe katılmak için buraya tık tık :))

Sevgiyle kalınn..

26 Ağustos 2013 Pazartesi

#Günün Ojesi

Merhaba arkadaşlar!

Şehir dışında olduğumdan bir süre yeni yazı yazamadım. Bu yüzden bugün size günün ojesi yazısıyla merhaba demek istiyorum. İşte bugünün ojesi;





Ee nasıl beğendiniz mi? :) Bu güzel kombinasyon için sevdiğiniz 2 ojeyi kullanmanız yeterli. Benekleri yapmak için ise ya toplu iğnenin ucunu ya da tel tokanın ucunu kullanın. Benekleri,  dilerseniz tüm tırnaklarınıza, dilerseniz de seçtiğiniz tırnağınıza yapabilirsiniz..

Sevgilerleeee :)) 


21 Ağustos 2013 Çarşamba

# Çekiliş Kazandım

Audreyin Şekerleri blogunun sahibi Sevgili İrem'in düzenlemiş olduğu çekilişin kazananı ben oldumm :)) Hediyelerim bugün elime ulaştı. Çekilişi kazandığımı görünce gerçekten çok sevindim, çünkü hediyelerin hepsi birbirinden güzelll :)

Bakalım hediyelerimmm nelermiş? :))


* Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls
* The Balm Instain Houndstooth Allık
* Rimmel London Lash Accelerator Mascara
* Golden Rose Holiday 64 Numaralı Oje


Hediye paketinin içinde çekiliş hediyelerinden olmayan 2 sürpriz vardı :))  Sevgili İrem paketin içine 1 adet Nail Sticker ve Dolci Baci Lip Jelly Sorbet koymuş. Bu extra hediyeler için de İrem'e teşekkür ediyorum..


Ayrıca paketin içinden çıkan çok tatlı  bir yazı da çıktı :) <3


Hediyelerimin toplu görünümü işte bu şekilde..

Sevgili İrem'e tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.. :))

İrem'in bloguna ulaşmak için tık tık

Sevgiler..


20 Ağustos 2013 Salı

DenizBank Son Model Bir Araba ve Muhteşem Hediyeler Kazandırıyor!


Gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğimiz tüm bankacılık işlemlerini DenizBank’ın uygulamaları sayesinde gerçekleştirmek çok kolay! Üstelik işlemimizi kolayca halletmekle kalmıyor birbirinden güzel hediyeler de kazanma şansı elde ediyoruz.


DenizBank’ın fastPay, MobilDeniz ve Şubeniz Facebook’ta uygulamalarından herhangi birine kayıt olanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Fiat 500L Panaromic Edition 1.4 Fire 95 HP, 10 kişi iPad Mini, 10 kişi iPhone 5, 5 kişi Samsung Galaxy S4 kazanıyor. Üstelik gerçekleştirilen her işlem için ekstra çekiliş hakkı da elde ediyoruz. Uygulamaları indirmek ve kayıt olmak ise çok kolay! fastPay ve MobilDeniz uygulamalarını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz. Şubeniz Facebook’ta uygulaması için de DenizBank Facebook sayfasındaki sekmeden kolayca kayıt olabiliyorsunuz.

Peki bu uygulamalar ne işe mi yarıyor?

fastPay:

Banka müşterisi olmasanız da dilediğiniz herkesin cep telefonuna, gece gündüz para gonderebildiğiniz bir mobil uygulama üstelik para gönderdiğiniz kişinin DenizBank'ta hesabı olmasa bile parasını tüm DenizBank ATM'lerinden çekebiliyor ya da bir başkasına gönderebiliyor. (fastPay uygulamasını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz.)

MobilDeniz:

MobilDeniz ile, DenizBank ürün ve hizmetlerine cep telefonunuzdan erişebilir, bankacılık işlemlerinizi her zaman ve her yerden gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı yükleyerek;

- Piyasa ekranlarını takip edebilir,
- Hisse senedi fiyatlarına ulaşabilir,
- Güncel döviz kurlarını izleyebilir,
- IBAN hesaplayabilir,
- DenizBank ürün ve hizmetlerinin fiyat ve oranlarını görebilir,
- Kredi ve mevduat hesaplaması yapabilir,
- Size en yakın DenizBank ATM ve şubelerini listeleyebilir, yol tarifi alabilir,
- Menü sıralarını önem tercihinize göre değiştirebilirsiniz. (MobilDeniz uygulamasını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz.)

Şubeniz Facebook’ta:

Eğer bir Facebook hesabınız varsa işlemlerinizi artık Şubeniz Facebook’ta ile gerçekleştirebilirsiniz! Arkadaşınıza para gönderin, hesabı olmasa bile DenizBank ATM’sinden çeksin ya da başkasına göndersin. Uygulama üzerinden kredi kartı ve hesap bilgilerinizi görüntüleyin, ajandanızı düzenleyin. (Şubeniz Facebook'ta uygulamasına kayıt olmak için DenizBank'ın Facebook sayfasındaki sekmesinden kayıt olabilirsiniz.)

Boşuna dememişler hayat Deniz’de güzel diye!

Siz de bir an önce DenizBank’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılın ve fırsatları kaçırmayın derim!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: ŞARTSIZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : Kiehl's BB Krem

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: ŞARTSIZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : Kiehl's BB Krem: Kiehl's markasıyla tanışmak için ŞARTSIZ HEDİYE ÇEKİLİŞİMİZE katılarak 69 Lira Değerindeki   BB KREM  deneyimleme şansını elde ...

HM Makyaj Fırçaları!

Merhaba arkadaşlar :)

Bu yazımda size H&M den aldığım makyaj fırçalarını göstermek istiyorum. Bildiğiniz üzere Mac, Sigma ya da Real Techniques fırçaların fiyatları biraz pahali olduğu ve her bütçeye uymadığı için satın almak biraz sıkıntılı olabiliyor.  H&M de bu sıkıntıyı en aza indirmek için birkaç tane makyaj fırçası piyasaya sürdü. Fırçalar diğer iyi markalarla kıyaslanacak durumda tabi ki değil, ama en azından işimizi görecek kalitede. İsterseniz şimdi de almış olduğum fırçalara bir göz atalım..









Beyaz olan fırçaların yapısı siyah olanlara göre daha kaliteli ve kılları daha yumuşak. Fiyatlarına gelecek olursak yanlış hatırlamıyorsam siyah olan fırçalar 6.95tl,  beyaz olan fırçalar 14.95tl..

H&M de fırçalar dışında başka kozmetik ürünleri de mevcut. İsterseniz mağazasına gidip bakabilirsiniz isterseniz de internet sitesinden.. İnternet sitesi için buraya tıklayınız ..

Sevgilerimle :)

13 Ağustos 2013 Salı

Çekiliş varrr 24!!!

Birbirinden güzel bu ojelere sahip olmak için çekilişe katıllll!!!! Çekiliş için; tık tık ..


Çekiliş varrr 23!!!

Deniz Havası harika bir çekiliş bizlere sunuyor. Çekiliş için; http://www.denizhavasi.com/2013/07/cekilis-zaman.html


Çekiliş var 22!!!!

Bu çekilişe katılmak için; http://bazenar.blogspot.com/2013/07/yasasn-cekilis-zaman.html?spref=bl


Çekiliş var 21!!!

Kozmetik masalı bizlere güzel bir çekiliş yapmış, katılmak için; tık tık :)


Çekiliş varrr 20!!!

Muhteşem çekiliş için; tıklayınız ..




Çekiliş varrr 19!!!

Teşekkür çekilişine katılmak için; http://makyajbulvari.blogspot.com/2013/08/500-izleyici-ye-tesekkur-cekilisim.html


7 Ağustos 2013 Çarşamba

Dikiş Nakış :)

Merhaba arkadaslar bu yazimda size etek dikimi gosterecegim. Annem kendine kumascidan kumas almaya gittiginde 5tl'ye asagida gordugunuz deseni cok tatli bu kumasi  bana almis.





Evettt kumasimiz iste bu :)) Sizde benim gibi desenini begenmissinizdir umarim. :) Kumas dikdortgen seklindeydi annem biri uzun biri kisa etek olacak sekilde kumasi ikiye katlayip kesti. Daha sonra belini lastik genisliginde 2 kat kivirdi ve dikti. Kivirdi kisimda biraz bosluk birakti ki lastigi o bosluktan gecirelim. Etek ucunu ise cok ince olacak sekilde kivirip dikti. Ayrica uzun olan etegin 2 yanina kisa yirtmac yapti. Iste bu kadarr :)) İsterseniz simdi de eteklerin bitmis halini gorelimm..


Bu kisa olan etegim, simdi de uzun olani gorelim..



Bu da uzun olan etegin yirtmaci, 2 yaninda da var.

Gordugunuz gibi 5tl'ye 2 tane etegim olmus oldu :)) Umarim begenmissinizdir.

Sevgilerimleeee :))


6 Ağustos 2013 Salı

En Büyük Bayram Hediyesi :) Hem de 2 Kişiye!

Çekiliş 19!!

Bu harika bayram çekilişine katılmak için tıklayınız :)



4 Ağustos 2013 Pazar

Gratis Bayram İndirimi!!

Evetttt arkadaşlarr Gratis de bize bayram indirimi yapmış. Hadi görelim bakalım neler indirimdeymiş;
















Çekiliş var 18!!

http://aylininkozmetikgunlugu.blogspot.com/2013/08/bayrama-yaksr-seker-gibi-hediyelerim-var.html?m=0


3 Ağustos 2013 Cumartesi

Watsons İndiriminden Alınanlar Vol.2

Arkadaslar biri beni durdursun!! :D Bugun gezmek icin disari cikmistim fakat watsonsda buldum kendimi :)) Yine cok guzel ciciler aldim simdi sizlere aldiklarimi gosterecegim..


Oje koleksiyonumun yeni uyeleri de bunlar;


Sevgiler...